المكونات
بفتيك لحمة أو صدور فراخ أو ممكن نستخدم وراك لو حابين
كريمة طهي
زبدة
زيت
عسل ابيض
خل
ملح
فلفل أسود
زنجبيل
مرقة
بصل بودر
توم بودر
مايه بصل
الطريقة :
هنخلط في بوله كبيرة معلقة عسل ابيض -معلقه خل-ملح-فلفل اسود-زنجبيل-مكعب ماجى-بصل بودر-توم بودر-مايه بصل
ونتبل فيها البفتيك أو صدور الفراخ اللي هنستعملها
ونحطها ساعتين فى التلاجة
فى طاسه نحط زبدة أوسمن أو زيت ونحط اللحمة او الفراخ نعملها صدمة بس لحد ماتاخد لون ونرفعها من علي النار
وفى نفس الطاسه والزيت والزبده اللي شوحنا فيها اللحمه أو الفراخ نشوح المشروم ونحط باقى الصوص اللى تبلت اللحمة أو الفراخ
فيه ونحط اللحمة و١/٢ كوب ميه
ونوطى عليه وكل نص ساعة نحط ميه لحد متستوى اللحمة
نحط علبه كريمة طهى وندوب معلقه دقيق فى ميه ونحطها وتغلى شويه ونطفى
التسميات
طبخات
Woow lazm agrbha
ردحذف