آخر الأخبار

بيكاتا ‏بالمشروم_ Mushroom Piccata


Mushroom Piccata


المكونات 

بفتيك لحمة أو صدور فراخ أو ممكن نستخدم وراك لو حابين
كريمة طهي 
زبدة 
زيت 
عسل ابيض 
خل 
ملح 
فلفل أسود 
زنجبيل 
مرقة 
بصل بودر
توم بودر 
مايه بصل 



الطريقة : 



هنخلط في بوله كبيرة معلقة عسل ابيض -معلقه خل-ملح-فلفل اسود-زنجبيل-مكعب ماجى-بصل بودر-توم بودر-مايه بصل
ونتبل فيها البفتيك أو صدور الفراخ اللي هنستعملها 
ونحطها ساعتين فى التلاجة 

فى طاسه نحط زبدة أوسمن أو زيت ونحط اللحمة او الفراخ نعملها صدمة بس لحد ماتاخد لون ونرفعها من علي النار 

وفى نفس الطاسه والزيت والزبده اللي شوحنا فيها اللحمه أو الفراخ نشوح المشروم ونحط باقى الصوص اللى تبلت اللحمة أو الفراخ 
فيه ونحط اللحمة و١/٢ كوب ميه 

ونوطى عليه وكل نص ساعة نحط ميه لحد متستوى اللحمة
نحط علبه كريمة طهى وندوب معلقه دقيق فى ميه ونحطها وتغلى شويه ونطفى 

Mariam

"مرحبًا في "ركن الجمال"، حيث يتلاقى الفن والعافية في رحلة ممتعة من خلال عناية فائقة بالجمال وأسرار الطهي الصحي. نقدم لكِ هنا مساحة خاصة لاستكشاف عالم العافية والتألق، مع نصائح محترفة حول العناية بالبشرة وفنون الطهي الصحي. تفضلي بالانضمام إلينا في هذه الرحلة المثيرة، حيث يلتقي الجمال بالصحة، وينسجم الفن مع روعة التغذية. اكتشفي جمال العافية ولذة الطهي هنا في ركن الجمال، حيث تتحقق الإشراقة والتوازن في كل ركن."

1 تعليقات

أترك تعليقك فرأيك يهمنا.

أحدث أقدم
اعلان ادسنس اول المقال

نموذج الاتصال