pasta with mushroom and white sauce
المكونات
_كوب مكرونة
_كوب مشروم
_2 كوب كريمة طهي ( يمكن استبدالها باللبن مع معلقتين قشطة أو خليط لبن وكريمة طهي )
_معلقة كبيرة زيت ومعلقة زبدة
_معلقة كبيرة بصل
_ثوم حسب الرغبة
_معلقة كبيرة دقيق
_نص كوب جبنة موتزريلا
_ملح وفلفل أسود
الطريقة:
1_ هنسلق المكرونة في مايه وملح بس وبعد ماتستوي هنصفيها
2_ في حله عل النار هننزل بالزيت والزبدة ونستني يسخن شوية
3_ هننزل بالبص ونشوحه كويس وننزل بعدها بالثوم ونقلب دقيقة كمان من غبر ماياخدو لون
4_ هنحط المشروم ويكون مغسول كويس بالذات لو معلق ونشوحه مع البصل والتوم
5_ هنحط الملح والفلفل الأسود
6_ هننزل بمعلقه كبيرة دقيق نشوحها كويس مع المشروم عشان طعم الدقيق مايكونش باين في الصوص
7 _ هننزل بكريمة الطهي أو اللبن أو خليط منهم ونقلب ونستني لحد ماالخليط يتقل ويوصل للسمك الحبينه
8 _ هنضيف الجبنه الموتزريلا وممكن نزود أي نوع جبنة نحبها ( شيدر _ كيري _ الخ )
9 _ هنضيف المكرونة اللي سلقناها ونديهم تقليبة من 3 ل 4 دقايق
10 _ هنقدمها وبالهنا والشفا ❤
التسميات
طبخات