آخر الأخبار

مكرونة بالمشروم والصوص الأبيض _ pasta with mushroom and white sauce

pasta with mushroom and white sauce


المكونات 

_كوب مكرونة 

_كوب مشروم 

_2 كوب كريمة طهي ( يمكن استبدالها باللبن مع معلقتين قشطة أو خليط لبن وكريمة طهي )

_معلقة كبيرة زيت ومعلقة زبدة

_معلقة كبيرة بصل

_ثوم حسب الرغبة 

_معلقة كبيرة دقيق 

_نص كوب جبنة موتزريلا

_ملح وفلفل أسود



الطريقة:

1_ هنسلق المكرونة في مايه وملح بس وبعد ماتستوي هنصفيها
2_ في حله عل النار هننزل بالزيت والزبدة ونستني يسخن شوية
3_ هننزل بالبص ونشوحه كويس وننزل بعدها بالثوم ونقلب دقيقة كمان من غبر ماياخدو لون
4_ هنحط المشروم ويكون مغسول كويس بالذات لو معلق ونشوحه مع البصل والتوم
5_ هنحط الملح والفلفل الأسود
6_ هننزل بمعلقه كبيرة دقيق نشوحها كويس مع المشروم عشان طعم الدقيق مايكونش باين في الصوص
7 _ هننزل بكريمة الطهي أو اللبن أو خليط منهم ونقلب ونستني لحد ماالخليط يتقل ويوصل للسمك الحبينه
8 _ هنضيف الجبنه الموتزريلا وممكن نزود أي نوع جبنة نحبها ( شيدر _ كيري _ الخ )
9 _ هنضيف المكرونة اللي سلقناها ونديهم تقليبة من 3 ل 4 دقايق
10 _ هنقدمها وبالهنا والشفا ❤

Mariam

"مرحبًا في "ركن الجمال"، حيث يتلاقى الفن والعافية في رحلة ممتعة من خلال عناية فائقة بالجمال وأسرار الطهي الصحي. نقدم لكِ هنا مساحة خاصة لاستكشاف عالم العافية والتألق، مع نصائح محترفة حول العناية بالبشرة وفنون الطهي الصحي. تفضلي بالانضمام إلينا في هذه الرحلة المثيرة، حيث يلتقي الجمال بالصحة، وينسجم الفن مع روعة التغذية. اكتشفي جمال العافية ولذة الطهي هنا في ركن الجمال، حيث تتحقق الإشراقة والتوازن في كل ركن."

إرسال تعليق

أترك تعليقك فرأيك يهمنا.

أحدث أقدم
اعلان ادسنس اول المقال

نموذج الاتصال