آخر الأخبار

تشيز كيك _cheese cake ‎

تشيز كيك _cheese cake 


المقادير :


٢ ملعقة زبدة
 بسكويت سادة مطحون
 الكريمة 150 جرام جبنه كريمي كانت بره التلاجة من ساعه مثلا يعني مش ساقعة 
( تلت كوب او ۱۰ حبات جبنة مثلثات او ۸ مکعبات گیري ) 
۱۰۰ جرام ساور کریم
 ( الكريمة الحامضة أو قشطة أو زبادي) 
بیضة 
نصف ملعقة صغيرة فانيليا سائله أو كيس كامل فانيليا 
 ملعقة كبيرة دقيق 
٤ملعقة كبيرة سكر 

الطريقة :


هنحط الجبنة مع الكريمة ونخلطهم لحد مايكون القوام بتاعهم سائل شوية في طب بره هنضرب البيض مع الفانيليا وبعدين نحطها علي خليط الجبنه والكريمة ونخلطهم كويس بعدها هنحط ال ٤ معالق سكر بالتدريج ونخلطهم وبعدها ننخل معلقة الدقيق ونخلطها معاهم

في مج ينفع يدخل المايكرويف ندهنو و نحط خليط البسكوت مع الزبده ونحط عليه خليط الجبنة وندخلو لمده من ٦٠ ل ٨٠ ثانية
⬅️ ممكن نعمل طبقات بدل طبقة يعني طبقة بسكوت وطبقة خليط الجبنة وهكذا لحد ما الكمية تخلص


😀 _الكمية تكفي ل ٢ مج 

Mariam

"مرحبًا في "ركن الجمال"، حيث يتلاقى الفن والعافية في رحلة ممتعة من خلال عناية فائقة بالجمال وأسرار الطهي الصحي. نقدم لكِ هنا مساحة خاصة لاستكشاف عالم العافية والتألق، مع نصائح محترفة حول العناية بالبشرة وفنون الطهي الصحي. تفضلي بالانضمام إلينا في هذه الرحلة المثيرة، حيث يلتقي الجمال بالصحة، وينسجم الفن مع روعة التغذية. اكتشفي جمال العافية ولذة الطهي هنا في ركن الجمال، حيث تتحقق الإشراقة والتوازن في كل ركن."

إرسال تعليق

أترك تعليقك فرأيك يهمنا.

أحدث أقدم
اعلان ادسنس اول المقال

نموذج الاتصال