kfc
الطريقة :
_____________________
المرحله الأولى
محلول النقع
2 دجاج ( فراخ ) وزن الفرخه كيلو مقطعه 8 قطع
ميه
نص كوب خل
2 معلقه كبيره سكر
2 معلقه كبيره ملح
عصير نص ليمونه
المرحله الثانيه
لبن رايب( وممكن حليب أو ماء) الأفضل لبن رايب
معلقه صغيره خل
البهارات
معلقه كبيره من( بهارات فراخ/ بابريكا/ كركم / توم بودر
بصل بودر/ زنجيبل/ فلفل أبيض/ كسبره ناشفه/ ملح
زعتر )
المرحله الثالثه
دقيق( طحين) للتغليف ومعلقه صغيره فانيليا بدون سكر
وممكن نص معلقه صغيره فانيليا عاديه
دقيق ذره أصفر
نص بهارات المرحله الثانيه
الطريقة :
ننقع قطع الفراخ فى المرحله الأولى ونعمل فتحات بالسكينه فى كل قطعه ونسيبها على الأقل ساعتين ونطلعها نغسلها ونصفيها كويس
وفى بوله نضيف مكونات المرحله الثانيه ونقبلها كويس ونضيف فيها قطع الفراخ ونغطيها وندخلها التلاجه ليله كامله
ونطلعها ونحضر المرحله التالته
فى بوله نضيف الدقيق ودقيق الذره والفانيليا ونص البهارات
ونقلبهم ونطلع أربع قطع من التتبيله ونحطهم فى الدقيق ونقلب بخفه من غير ما نضغط حوالى دقيقه ونحطهم فى طبق فيه ميه ثوانى ونطلعهم على الدقيق ونقلب بخفه لمده دقيقه لما يتكون الكفر ( والطريقه موضحه أكتر فى الفيديو على القناه )
ونقلى فى زيت كتيييير ويكون سخن ونقلى فى حله افضل
بتاخد حوالى 15 دقيقه تكون استوت كويس
التسميات
طبخات
هجربها وهبقي انزل الصور هنا ❤️ وصفه سهله خالص
ردحذف